STOLICE I STOLOVI Stolice na rasklapanje

STOLICE NA RASKLAPANJE

Stolice na rasklapanje koje proizvodi preduzeće VIRGO prema nameni su podeljene u nekoliko kategorija zavisno od želje klijenta. Klasične rasklapajuće stolice koriste se i u enterijerima i u eksterijerima a zbog svoje funkcionalnosti i izdržljivosti u velikom broju objekata su mnogo više od pomoćnih stolica. Zbog svoje jake metalne konstrukcije ovaj tip stolice na rasklapanje izuzetno je dugotrajan. Takođe bi želeli da napomenemo još jednu bitnu karakteristiku ovih stolica a to je jako mali prostor koje one zauzimaju kada su sklopljene.


Ovaj tip rasklapajuće stolice odlično je prihvaćen i u svetu i kod nas. Tkzv. režiserska stolica odavno više nije privilegija samo filmskih studija. Preduzeće Virgo nudi  vam ove stolice u metalnoj verziji. Za razliku od drvenih stolica ovoga tipa, jaka gvozdena konstrukcija u mnogome je produžila vek trajanja ovog proizvoda. Ovaj model stolice na rasklapanje vizuelno je izuzetno dopadljiv jer ima mogućnost  kombinovanja velikog broja boja.

Rasklopive stolice ovoga tipa krase mnoge objekte u Beogradu i celoj Srbiji. Bašte kafića na Adi Ciganliji, salaši, rekreativni centri u okolini Beograda a i veliki broj dvorišta širom Srbije, odlučili su se baš za ovaj model stolice. Kombinacija ojačanih metalnih profila i materijala izuzetno otpornog na atmosferske uticaje, kao i udobnost koju pružaju ove ležaljke učinili su da ovaj artikal zadovolji i najzahtevnije klijente.

 
stoliceistolovi.com Powered by Belgrade host & designed by BG Host Studio